Самолетна екскурзия до РИМ-3 нощувки, централен хотел

Facebook

                         Вечният Град Рим

 
ПОТВЪРДЕНА

05 - 08.07.2018
4 дни / 3 нощувки

688 лв.Настаняване / Дата

05.07 - 08.07.2018г.

Легло в двойна стая 688 лв.
Самостоятелна Стая 808 лв.
Дете от 0-11.99г. в стая с двама
възрастни на допълнително легло
638 лв.

ПРОГРАМА:

1-ви ден

Полет от София за Италия с авиокомпания Алиталия (19:00–19:55ч.). Пристигане в Рим, трансфер от летището до хотела и настаняване. Свободно време. Нощувка.

2-ри ден

Закуска. Туристическа програма (включена в цената) - пешеходна обиколка на Рим с екскурзовод на български език: Колизеума, Римския форум, Капитолийския хълм с площад „Кампидольо”, площад „Венеция”, площад „Навона”, Пантеона, фонтана „Ди Треви” (около 3,5-4 часа). След обяд свободно време или туристическа програма по желание: посещение на Капитолийския музей или разходка в сърцето на Древен Рим - Римският Форум и Колизеумът - най-голямото съоръжение от римския свят, запазено до днес. След обяд възможност за  посещение на парка „Вила Боргезе” или разходка в района на площад „Испания”. Нощувка.

 

3-ти ден

Закуска. Туристическа програма по желание: посещение на Ватиканските музеи и катедралата „Св.Петър” с екскурзовод на български език, около 3-3,5 часа с включен входен билет и слушалки (организира се при предварителна заявка от България и наличие на група от минимум 10 туристи - цена 90 лв.). След обяд свободно време или туристическа програма по желание: разглеждане  на църквите „Санта Мария Маджоре”, „Сан Пиетро ин Винколи”, „Сан Клементе” с гроба на Св. Кирил Философ. Нощувка.

 

4-ти ден

Закуска. Преди обяд  програма по интереси: възможност за последни покупки по търговската улица Виа дел Корсо. В 12.00ч. освобождаване на хотела и трансфер  до летището за полет от Рим в 15:10ч. Пристигане в София в 18:05ч.


Цената включва:  • Самолетен билет София-Рим-София с авиокомпания „Алиталия" с включени летищни такси и чекиран багаж
  • 3 нощувки със закуски в хотел кат. 3* в Рим
  • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
  • Туристическа обиколка на града  с местен екскурзовод на български език
  • Трансфери
  • Медицинска застраховка за 10000 евро


Цената не включва:

  • Разходи за градски транспорт в Рим;
  • Посещение на Ватиканските музеи - заплаща се  предварително в България (90 лв. на човек - включва екскурзовод на български език, входен билет и слушалки);
  • Разходи от личен характер;
  • Туристическа такса в Рим - 4 евро на човек на ден. Заплаща се от всеки турист на рецепцията при напускането на хотела.

 

Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“:

Виватурс ЕООД предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

 

*Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

 

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Всичко необходимо, съгласно чл.80  от ЗТ може да получите в офиса на ВИВАТУРС!


.